Tamil Meaning of john brown
ஜான் ப்ரவுன்
Other Tamil words related to ஜான் ப்ரவுன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john brown
- john broadus watson => ஜான் பிராডஸ் வாட்சன்
- john birks gillespie => ஜான் பேர்க்ஸ் கில்ஸ்பீ
- john berry hobbs => ஜான் பெரி ஹாப்ஸ்
- john bartlett => ஜான் பர்ட்லெட்
- john barth => ஜான் பார்த்
- john barrington wain => ஜான் பேரிங்டன் வெயின்
- john barleycorn => ஜான் பார்லிகார்ன்
- john bach mcmaster => ஜான் பாச் மக்மாஸ்டர்
- john augustus roebling => ஜான் அகஸ்டஸ் ரோப்ளிங்
- john anthony ciardi => ஜான் ஆந்தனி சியார்டி
- john bull => ஜான் புல்
- john bunyan => ஜான் பன்யன்
- john burgoyne => ஜான் பர்கோயின்
- john c. fremont => ஜான் சி. ஃப்ரீமோண்ட்
- john cabot => ஜான் கபாட்
- john calvin => ஜான் கால்வின்
- john cash => ஜான் கேஷ்
- john chapman => ஜான் சாப்மன்
- john charles fremont => ஜான் சார்லஸ் ஃப்ரீமான்ட்
- john churchill => ஜான் சர்ச்சில்
Definitions and Meaning of john brown in English
john brown (n)
abolitionist who was hanged after leading an unsuccessful raid at Harper's Ferry, Virginia (1800-1859)
FAQs About the word john brown
ஜான் ப்ரவுன்
abolitionist who was hanged after leading an unsuccessful raid at Harper's Ferry, Virginia (1800-1859)
No synonyms found.
No antonyms found.
john broadus watson => ஜான் பிராডஸ் வாட்சன், john birks gillespie => ஜான் பேர்க்ஸ் கில்ஸ்பீ, john berry hobbs => ஜான் பெரி ஹாப்ஸ், john bartlett => ஜான் பர்ட்லெட், john barth => ஜான் பார்த்,