Tamil Meaning of john burgoyne
ஜான் பர்கோயின்
Other Tamil words related to ஜான் பர்கோயின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john burgoyne
- john bunyan => ஜான் பன்யன்
- john bull => ஜான் புல்
- john brown => ஜான் ப்ரவுன்
- john broadus watson => ஜான் பிராডஸ் வாட்சன்
- john birks gillespie => ஜான் பேர்க்ஸ் கில்ஸ்பீ
- john berry hobbs => ஜான் பெரி ஹாப்ஸ்
- john bartlett => ஜான் பர்ட்லெட்
- john barth => ஜான் பார்த்
- john barrington wain => ஜான் பேரிங்டன் வெயின்
- john barleycorn => ஜான் பார்லிகார்ன்
- john c. fremont => ஜான் சி. ஃப்ரீமோண்ட்
- john cabot => ஜான் கபாட்
- john calvin => ஜான் கால்வின்
- john cash => ஜான் கேஷ்
- john chapman => ஜான் சாப்மன்
- john charles fremont => ஜான் சார்லஸ் ஃப்ரீமான்ட்
- john churchill => ஜான் சர்ச்சில்
- john constable => ஜான் கான்ஸ்டபிள்
- john copley => ஜான் கோப்லே
- john cowper powys => ஜான் காப்பர் பொவிஸ்
Definitions and Meaning of john burgoyne in English
john burgoyne (n)
British general in the American Revolution who captured Fort Ticonderoga but lost the battle of Saratoga in 1777 (1722-1792)
FAQs About the word john burgoyne
ஜான் பர்கோயின்
British general in the American Revolution who captured Fort Ticonderoga but lost the battle of Saratoga in 1777 (1722-1792)
No synonyms found.
No antonyms found.
john bunyan => ஜான் பன்யன், john bull => ஜான் புல், john brown => ஜான் ப்ரவுன், john broadus watson => ஜான் பிராডஸ் வாட்சன், john birks gillespie => ஜான் பேர்க்ஸ் கில்ஸ்பீ,