Tamil Meaning of john chapman
ஜான் சாப்மன்
Other Tamil words related to ஜான் சாப்மன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john chapman
- john cash => ஜான் கேஷ்
- john calvin => ஜான் கால்வின்
- john cabot => ஜான் கபாட்
- john c. fremont => ஜான் சி. ஃப்ரீமோண்ட்
- john burgoyne => ஜான் பர்கோயின்
- john bunyan => ஜான் பன்யன்
- john bull => ஜான் புல்
- john brown => ஜான் ப்ரவுன்
- john broadus watson => ஜான் பிராডஸ் வாட்சன்
- john birks gillespie => ஜான் பேர்க்ஸ் கில்ஸ்பீ
- john charles fremont => ஜான் சார்லஸ் ஃப்ரீமான்ட்
- john churchill => ஜான் சர்ச்சில்
- john constable => ஜான் கான்ஸ்டபிள்
- john copley => ஜான் கோப்லே
- john cowper powys => ஜான் காப்பர் பொவிஸ்
- john dalton => ஜான் டால்டன்
- john davis => ஜான் டேவிஸ்
- john davys => ஜான் டேவிஸ்
- john deere => ஜான் டீர்
- john dewey => ஜான் டியூயி
Definitions and Meaning of john chapman in English
john chapman (n)
United States pioneer who planted apple trees as he traveled (1774-1845)
FAQs About the word john chapman
ஜான் சாப்மன்
United States pioneer who planted apple trees as he traveled (1774-1845)
No synonyms found.
No antonyms found.
john cash => ஜான் கேஷ், john calvin => ஜான் கால்வின், john cabot => ஜான் கபாட், john c. fremont => ஜான் சி. ஃப்ரீமோண்ட், john burgoyne => ஜான் பர்கோயின்,