Tamil Meaning of ernestful
உற்சாகமான
Other Tamil words related to உற்சாகமான
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernestful
- ernest walton => எர்னஸ்ட் வால்டன்
- ernest thomas sinton walton => எர்னஸ்ட் தாமஸ் சிண்டன் வால்டன்
- ernest solvay => எர்னெஸ்ட் சோல்வே
- ernest rutherford => ஏர்னஸ்ட் ரதர்ஃபோர்டு
- ernest orlando lawrence => எர்னெஸ்ட் ஆர்லாண்டோ லாரன்ஸ்
- ernest hemingway => எர்னஸ்ட் ஹெமிங்வே
- ernest bloch => எர்னஸ்ட் பிளோச்
- ernest bevin => எர்னஸ்ட் பெவின்
- ernest => நேர்மையான
- erne => ஏர்னே
- ernestine schumann-heink => எர்னஸ்டின் சூமன்-ஹீன்க்
- ernesto guevara => ஹர்னஸ்டோ செ குவேரா
- ernst => எர்னஸ்ட்
- ernst boris chain => எர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
- ernst cassirer => ஏர்னெஸ்ட் காசிபேர்
- ernst heinrich haeckel => ernst heinrich haeckel
- ernst heinrich weber => எர்னஸ்ட் ஹென்றிச் வெபர்
- ernst lubitsch => எர்னஸ்ட் லூபிட்ச்
- ernst ludwig kirchner => எர்ன்ஸ்ட் லூட்விக் கிர்ச்சினர்
- ernst mach => எர்னஸ்ட் மச்
Definitions and Meaning of ernestful in English
ernestful (a.)
Serious.
FAQs About the word ernestful
உற்சாகமான
Serious.
No synonyms found.
No antonyms found.
ernest walton => எர்னஸ்ட் வால்டன், ernest thomas sinton walton => எர்னஸ்ட் தாமஸ் சிண்டன் வால்டன், ernest solvay => எர்னெஸ்ட் சோல்வே, ernest rutherford => ஏர்னஸ்ட் ரதர்ஃபோர்டு, ernest orlando lawrence => எர்னெஸ்ட் ஆர்லாண்டோ லாரன்ஸ்,