Tamil Meaning of ernest hemingway
எர்னஸ்ட் ஹெமிங்வே
Other Tamil words related to எர்னஸ்ட் ஹெமிங்வே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernest hemingway
- ernest orlando lawrence => எர்னெஸ்ட் ஆர்லாண்டோ லாரன்ஸ்
- ernest rutherford => ஏர்னஸ்ட் ரதர்ஃபோர்டு
- ernest solvay => எர்னெஸ்ட் சோல்வே
- ernest thomas sinton walton => எர்னஸ்ட் தாமஸ் சிண்டன் வால்டன்
- ernest walton => எர்னஸ்ட் வால்டன்
- ernestful => உற்சாகமான
- ernestine schumann-heink => எர்னஸ்டின் சூமன்-ஹீன்க்
- ernesto guevara => ஹர்னஸ்டோ செ குவேரா
- ernst => எர்னஸ்ட்
- ernst boris chain => எர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
Definitions and Meaning of ernest hemingway in English
ernest hemingway (n)
an American writer of fiction who won the Nobel prize for literature in 1954 (1899-1961)
FAQs About the word ernest hemingway
எர்னஸ்ட் ஹெமிங்வே
an American writer of fiction who won the Nobel prize for literature in 1954 (1899-1961)
No synonyms found.
No antonyms found.
ernest bloch => எர்னஸ்ட் பிளோச், ernest bevin => எர்னஸ்ட் பெவின், ernest => நேர்மையான, erne => ஏர்னே, ern => ஐஆர்என்,