Tamil Meaning of ernest walton
எர்னஸ்ட் வால்டன்
Other Tamil words related to எர்னஸ்ட் வால்டன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernest walton
- ernest thomas sinton walton => எர்னஸ்ட் தாமஸ் சிண்டன் வால்டன்
- ernest solvay => எர்னெஸ்ட் சோல்வே
- ernest rutherford => ஏர்னஸ்ட் ரதர்ஃபோர்டு
- ernest orlando lawrence => எர்னெஸ்ட் ஆர்லாண்டோ லாரன்ஸ்
- ernest hemingway => எர்னஸ்ட் ஹெமிங்வே
- ernest bloch => எர்னஸ்ட் பிளோச்
- ernest bevin => எர்னஸ்ட் பெவின்
- ernest => நேர்மையான
- erne => ஏர்னே
- ern => ஐஆர்என்
- ernestful => உற்சாகமான
- ernestine schumann-heink => எர்னஸ்டின் சூமன்-ஹீன்க்
- ernesto guevara => ஹர்னஸ்டோ செ குவேரா
- ernst => எர்னஸ்ட்
- ernst boris chain => எர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
- ernst cassirer => ஏர்னெஸ்ட் காசிபேர்
- ernst heinrich haeckel => ernst heinrich haeckel
- ernst heinrich weber => எர்னஸ்ட் ஹென்றிச் வெபர்
- ernst lubitsch => எர்னஸ்ட் லூபிட்ச்
- ernst ludwig kirchner => எர்ன்ஸ்ட் லூட்விக் கிர்ச்சினர்
Definitions and Meaning of ernest walton in English
ernest walton (n)
Irish physicist who (with Sir John Cockcroft in 1931) first split an atom (1903-1995)
FAQs About the word ernest walton
எர்னஸ்ட் வால்டன்
Irish physicist who (with Sir John Cockcroft in 1931) first split an atom (1903-1995)
No synonyms found.
No antonyms found.
ernest thomas sinton walton => எர்னஸ்ட் தாமஸ் சிண்டன் வால்டன், ernest solvay => எர்னெஸ்ட் சோல்வே, ernest rutherford => ஏர்னஸ்ட் ரதர்ஃபோர்டு, ernest orlando lawrence => எர்னெஸ்ட் ஆர்லாண்டோ லாரன்ஸ், ernest hemingway => எர்னஸ்ட் ஹெமிங்வே,