Tamil Meaning of ernst heinrich haeckel
ernst heinrich haeckel
Other Tamil words related to ernst heinrich haeckel
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernst heinrich haeckel
- ernst cassirer => ஏர்னெஸ்ட் காசிபேர்
- ernst boris chain => எர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
- ernst => எர்னஸ்ட்
- ernesto guevara => ஹர்னஸ்டோ செ குவேரா
- ernestine schumann-heink => எர்னஸ்டின் சூமன்-ஹீன்க்
- ernestful => உற்சாகமான
- ernest walton => எர்னஸ்ட் வால்டன்
- ernest thomas sinton walton => எர்னஸ்ட் தாமஸ் சிண்டன் வால்டன்
- ernest solvay => எர்னெஸ்ட் சோல்வே
- ernest rutherford => ஏர்னஸ்ட் ரதர்ஃபோர்டு
- ernst heinrich weber => எர்னஸ்ட் ஹென்றிச் வெபர்
- ernst lubitsch => எர்னஸ்ட் லூபிட்ச்
- ernst ludwig kirchner => எர்ன்ஸ்ட் லூட்விக் கிர்ச்சினர்
- ernst mach => எர்னஸ்ட் மச்
- ernst theodor amadeus hoffmann => எர்ன்ஸ்ட் தியோடர் அமடீயஸ் ஹாப்மன்
- ernst theodor wilhelm hoffmann => எர்னஸ்ட் தியோடர் வில்ஹெம் ஹாஃப்மன்
- ernst werner von siemens => எர்ன்ஸ்ட் வெர்னர் வோன் சீமென்ஸ்
- erode => அரிமானம்
- eroded => அரித்தது
- erodent => அரிக்கும்
Definitions and Meaning of ernst heinrich haeckel in English
ernst heinrich haeckel (n)
German biologist and philosopher; advocated Darwinism and formulated the theory of recapitulation; was an exponent of materialistic monism (1834-1919)
FAQs About the word ernst heinrich haeckel
ernst heinrich haeckel
German biologist and philosopher; advocated Darwinism and formulated the theory of recapitulation; was an exponent of materialistic monism (1834-1919)
No synonyms found.
No antonyms found.
ernst cassirer => ஏர்னெஸ்ட் காசிபேர், ernst boris chain => எர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன், ernst => எர்னஸ்ட், ernesto guevara => ஹர்னஸ்டோ செ குவேரா, ernestine schumann-heink => எர்னஸ்டின் சூமன்-ஹீன்க்,