Tamil Meaning of ernst theodor wilhelm hoffmann
எர்னஸ்ட் தியோடர் வில்ஹெம் ஹாஃப்மன்
Other Tamil words related to எர்னஸ்ட் தியோடர் வில்ஹெம் ஹாஃப்மன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernst theodor wilhelm hoffmann
- ernst theodor amadeus hoffmann => எர்ன்ஸ்ட் தியோடர் அமடீயஸ் ஹாப்மன்
- ernst mach => எர்னஸ்ட் மச்
- ernst ludwig kirchner => எர்ன்ஸ்ட் லூட்விக் கிர்ச்சினர்
- ernst lubitsch => எர்னஸ்ட் லூபிட்ச்
- ernst heinrich weber => எர்னஸ்ட் ஹென்றிச் வெபர்
- ernst heinrich haeckel => ernst heinrich haeckel
- ernst cassirer => ஏர்னெஸ்ட் காசிபேர்
- ernst boris chain => எர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
- ernst => எர்னஸ்ட்
- ernesto guevara => ஹர்னஸ்டோ செ குவேரா
- ernst werner von siemens => எர்ன்ஸ்ட் வெர்னர் வோன் சீமென்ஸ்
- erode => அரிமானம்
- eroded => அரித்தது
- erodent => அரிக்கும்
- eroding => அரிபது
- erodium => இரோடியம்
- erodium cicutarium => பொதுவான ஸ்டார்க்ஸ்பில்
- erodium moschatum => எரோடியம் மொஷ்காடம்
- erodium texanum => எரோடியம் டெக்ஸானம்
- erogate => விநியோகிக்கும்
Definitions and Meaning of ernst theodor wilhelm hoffmann in English
ernst theodor wilhelm hoffmann (n)
German writer of fantastic tales (1776-1822)
FAQs About the word ernst theodor wilhelm hoffmann
எர்னஸ்ட் தியோடர் வில்ஹெம் ஹாஃப்மன்
German writer of fantastic tales (1776-1822)
No synonyms found.
No antonyms found.
ernst theodor amadeus hoffmann => எர்ன்ஸ்ட் தியோடர் அமடீயஸ் ஹாப்மன், ernst mach => எர்னஸ்ட் மச், ernst ludwig kirchner => எர்ன்ஸ்ட் லூட்விக் கிர்ச்சினர், ernst lubitsch => எர்னஸ்ட் லூபிட்ச், ernst heinrich weber => எர்னஸ்ட் ஹென்றிச் வெபர்,