Tamil Meaning of ernst theodor amadeus hoffmann
எர்ன்ஸ்ட் தியோடர் அமடீயஸ் ஹாப்மன்
Other Tamil words related to எர்ன்ஸ்ட் தியோடர் அமடீயஸ் ஹாப்மன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernst theodor amadeus hoffmann
- ernst mach => எர்னஸ்ட் மச்
- ernst ludwig kirchner => எர்ன்ஸ்ட் லூட்விக் கிர்ச்சினர்
- ernst lubitsch => எர்னஸ்ட் லூபிட்ச்
- ernst heinrich weber => எர்னஸ்ட் ஹென்றிச் வெபர்
- ernst heinrich haeckel => ernst heinrich haeckel
- ernst cassirer => ஏர்னெஸ்ட் காசிபேர்
- ernst boris chain => எர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
- ernst => எர்னஸ்ட்
- ernesto guevara => ஹர்னஸ்டோ செ குவேரா
- ernestine schumann-heink => எர்னஸ்டின் சூமன்-ஹீன்க்
- ernst theodor wilhelm hoffmann => எர்னஸ்ட் தியோடர் வில்ஹெம் ஹாஃப்மன்
- ernst werner von siemens => எர்ன்ஸ்ட் வெர்னர் வோன் சீமென்ஸ்
- erode => அரிமானம்
- eroded => அரித்தது
- erodent => அரிக்கும்
- eroding => அரிபது
- erodium => இரோடியம்
- erodium cicutarium => பொதுவான ஸ்டார்க்ஸ்பில்
- erodium moschatum => எரோடியம் மொஷ்காடம்
- erodium texanum => எரோடியம் டெக்ஸானம்
Definitions and Meaning of ernst theodor amadeus hoffmann in English
ernst theodor amadeus hoffmann (n)
German writer of fantastic tales (1776-1822)
FAQs About the word ernst theodor amadeus hoffmann
எர்ன்ஸ்ட் தியோடர் அமடீயஸ் ஹாப்மன்
German writer of fantastic tales (1776-1822)
No synonyms found.
No antonyms found.
ernst mach => எர்னஸ்ட் மச், ernst ludwig kirchner => எர்ன்ஸ்ட் லூட்விக் கிர்ச்சினர், ernst lubitsch => எர்னஸ்ட் லூபிட்ச், ernst heinrich weber => எர்னஸ்ட் ஹென்றிச் வெபர், ernst heinrich haeckel => ernst heinrich haeckel,