Tamil Meaning of ernst boris chain
எர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
Other Tamil words related to எர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernst boris chain
- ernst => எர்னஸ்ட்
- ernesto guevara => ஹர்னஸ்டோ செ குவேரா
- ernestine schumann-heink => எர்னஸ்டின் சூமன்-ஹீன்க்
- ernestful => உற்சாகமான
- ernest walton => எர்னஸ்ட் வால்டன்
- ernest thomas sinton walton => எர்னஸ்ட் தாமஸ் சிண்டன் வால்டன்
- ernest solvay => எர்னெஸ்ட் சோல்வே
- ernest rutherford => ஏர்னஸ்ட் ரதர்ஃபோர்டு
- ernest orlando lawrence => எர்னெஸ்ட் ஆர்லாண்டோ லாரன்ஸ்
- ernest hemingway => எர்னஸ்ட் ஹெமிங்வே
- ernst cassirer => ஏர்னெஸ்ட் காசிபேர்
- ernst heinrich haeckel => ernst heinrich haeckel
- ernst heinrich weber => எர்னஸ்ட் ஹென்றிச் வெபர்
- ernst lubitsch => எர்னஸ்ட் லூபிட்ச்
- ernst ludwig kirchner => எர்ன்ஸ்ட் லூட்விக் கிர்ச்சினர்
- ernst mach => எர்னஸ்ட் மச்
- ernst theodor amadeus hoffmann => எர்ன்ஸ்ட் தியோடர் அமடீயஸ் ஹாப்மன்
- ernst theodor wilhelm hoffmann => எர்னஸ்ட் தியோடர் வில்ஹெம் ஹாஃப்மன்
- ernst werner von siemens => எர்ன்ஸ்ட் வெர்னர் வோன் சீமென்ஸ்
- erode => அரிமானம்
Definitions and Meaning of ernst boris chain in English
ernst boris chain (n)
British biochemist (born in Germany) who isolated and purified penicillin, which had been discovered in 1928 by Sir Alexander Fleming (1906-1979)
FAQs About the word ernst boris chain
எர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
British biochemist (born in Germany) who isolated and purified penicillin, which had been discovered in 1928 by Sir Alexander Fleming (1906-1979)
No synonyms found.
No antonyms found.
ernst => எர்னஸ்ட், ernesto guevara => ஹர்னஸ்டோ செ குவேரா, ernestine schumann-heink => எர்னஸ்டின் சூமன்-ஹீன்க், ernestful => உற்சாகமான, ernest walton => எர்னஸ்ட் வால்டன்,