Tamil Meaning of ernest solvay
எர்னெஸ்ட் சோல்வே
Other Tamil words related to எர்னெஸ்ட் சோல்வே
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernest solvay
- ernest thomas sinton walton => எர்னஸ்ட் தாமஸ் சிண்டன் வால்டன்
- ernest walton => எர்னஸ்ட் வால்டன்
- ernestful => உற்சாகமான
- ernestine schumann-heink => எர்னஸ்டின் சூமன்-ஹீன்க்
- ernesto guevara => ஹர்னஸ்டோ செ குவேரா
- ernst => எர்னஸ்ட்
- ernst boris chain => எர்னஸ்ட் போரிஸ் சைன்
- ernst cassirer => ஏர்னெஸ்ட் காசிபேர்
- ernst heinrich haeckel => ernst heinrich haeckel
- ernst heinrich weber => எர்னஸ்ட் ஹென்றிச் வெபர்
Definitions and Meaning of ernest solvay in English
ernest solvay (n)
Belgian chemist who developed the Solvay process and built factories exploiting it (1838-1922)
FAQs About the word ernest solvay
எர்னெஸ்ட் சோல்வே
Belgian chemist who developed the Solvay process and built factories exploiting it (1838-1922)
No synonyms found.
No antonyms found.
ernest rutherford => ஏர்னஸ்ட் ரதர்ஃபோர்டு, ernest orlando lawrence => எர்னெஸ்ட் ஆர்லாண்டோ லாரன்ஸ், ernest hemingway => எர்னஸ்ட் ஹெமிங்வே, ernest bloch => எர்னஸ்ட் பிளோச், ernest bevin => எர்னஸ்ட் பெவின்,