Tamil Meaning of ernest bevin
எர்னஸ்ட் பெவின்
Other Tamil words related to எர்னஸ்ட் பெவின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernest bevin
- ernest bloch => எர்னஸ்ட் பிளோச்
- ernest hemingway => எர்னஸ்ட் ஹெமிங்வே
- ernest orlando lawrence => எர்னெஸ்ட் ஆர்லாண்டோ லாரன்ஸ்
- ernest rutherford => ஏர்னஸ்ட் ரதர்ஃபோர்டு
- ernest solvay => எர்னெஸ்ட் சோல்வே
- ernest thomas sinton walton => எர்னஸ்ட் தாமஸ் சிண்டன் வால்டன்
- ernest walton => எர்னஸ்ட் வால்டன்
- ernestful => உற்சாகமான
- ernestine schumann-heink => எர்னஸ்டின் சூமன்-ஹீன்க்
- ernesto guevara => ஹர்னஸ்டோ செ குவேரா
Definitions and Meaning of ernest bevin in English
ernest bevin (n)
British labor leader and statesman who played an important role in diplomacy after World War II (1884-1951)
FAQs About the word ernest bevin
எர்னஸ்ட் பெவின்
British labor leader and statesman who played an important role in diplomacy after World War II (1884-1951)
No synonyms found.
No antonyms found.
ernest => நேர்மையான, erne => ஏர்னே, ern => ஐஆர்என், ermit => துறவி, erminois => எர்மினோயிஸ்,