Tamil Meaning of ernest
நேர்மையான
Other Tamil words related to நேர்மையான
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernest
- ernest bevin => எர்னஸ்ட் பெவின்
- ernest bloch => எர்னஸ்ட் பிளோச்
- ernest hemingway => எர்னஸ்ட் ஹெமிங்வே
- ernest orlando lawrence => எர்னெஸ்ட் ஆர்லாண்டோ லாரன்ஸ்
- ernest rutherford => ஏர்னஸ்ட் ரதர்ஃபோர்டு
- ernest solvay => எர்னெஸ்ட் சோல்வே
- ernest thomas sinton walton => எர்னஸ்ட் தாமஸ் சிண்டன் வால்டன்
- ernest walton => எர்னஸ்ட் வால்டன்
- ernestful => உற்சாகமான
- ernestine schumann-heink => எர்னஸ்டின் சூமன்-ஹீன்க்
Definitions and Meaning of ernest in English
ernest (n.)
See Earnest.
FAQs About the word ernest
நேர்மையான
See Earnest.
No synonyms found.
No antonyms found.
erne => ஏர்னே, ern => ஐஆர்என், ermit => துறவி, erminois => எர்மினோயிஸ், ermines => எர்மைன்கள்,