Gujarati Meaning of ernestful
જાગૃત
Other Gujarati words related to જાગૃત
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernestful
- ernest walton => અર્નેસ્ટ વોલ્ટન
- ernest thomas sinton walton => અર્નેસ્ટ થોમસ સિન્ટન વોલ્ટન
- ernest solvay => અર્નેસ્ટ સોલવે
- ernest rutherford => અર્નેસ્ટ રધરફોર્ડ
- ernest orlando lawrence => અર્નેસ્ટ ઓરલેન્ડો લોરેન્સ
- ernest hemingway => અર્નેસ્ટ હેમિંગ્વે
- ernest bloch => અર્નેસ્ટ બ્લોચ
- ernest bevin => અર્નેસ્ટ બેવિન
- ernest => નિષ્ઠાવાન
- erne => અર્ન
- ernestine schumann-heink => એર્નેસ્ટીન શુમાન-હેઇંક
- ernesto guevara => અર્નેસ્તો ક્વે ગુએવારા
- ernst => અર્ન્સ્ટ
- ernst boris chain => અર્નેસ્ટ બોરિસ ચેન
- ernst cassirer => અર્ન્સ્ટ કેસિરર
- ernst heinrich haeckel => ernst heinrich haeckel
- ernst heinrich weber => એર્નસ્ટ હેનરીક વેબર
- ernst lubitsch => અર્નેસ્ટ લ્યુબિશ
- ernst ludwig kirchner => અર્ન્સ્ટ લુડવિગ કિર્ચનર
- ernst mach => એર્નસ્ટ માક
Definitions and Meaning of ernestful in English
ernestful (a.)
Serious.
FAQs About the word ernestful
જાગૃત
Serious.
No synonyms found.
No antonyms found.
ernest walton => અર્નેસ્ટ વોલ્ટન, ernest thomas sinton walton => અર્નેસ્ટ થોમસ સિન્ટન વોલ્ટન, ernest solvay => અર્નેસ્ટ સોલવે, ernest rutherford => અર્નેસ્ટ રધરફોર્ડ, ernest orlando lawrence => અર્નેસ્ટ ઓરલેન્ડો લોરેન્સ,