Gujarati Meaning of ernst ludwig kirchner
અર્ન્સ્ટ લુડવિગ કિર્ચનર
Other Gujarati words related to અર્ન્સ્ટ લુડવિગ કિર્ચનર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ernst ludwig kirchner
- ernst lubitsch => અર્નેસ્ટ લ્યુબિશ
- ernst heinrich weber => એર્નસ્ટ હેનરીક વેબર
- ernst heinrich haeckel => ernst heinrich haeckel
- ernst cassirer => અર્ન્સ્ટ કેસિરર
- ernst boris chain => અર્નેસ્ટ બોરિસ ચેન
- ernst => અર્ન્સ્ટ
- ernesto guevara => અર્નેસ્તો ક્વે ગુએવારા
- ernestine schumann-heink => એર્નેસ્ટીન શુમાન-હેઇંક
- ernestful => જાગૃત
- ernest walton => અર્નેસ્ટ વોલ્ટન
- ernst mach => એર્નસ્ટ માક
- ernst theodor amadeus hoffmann => એર્ન્સ્ટ થિયોડોર અમેડિયસ હોફમૅન
- ernst theodor wilhelm hoffmann => ઍર્નસ્ટ થિઓડર વિલ્હેમ હોફ્મૅન
- ernst werner von siemens => એર્ન્સ્ટ વર્નર વોન સીમન્સ
- erode => ઘસાવો
- eroded => ઘસાઇ ગયેલ
- erodent => કટાવનારા
- eroding => ધોવાઈ જવું
- erodium => એરોડિયમ
- erodium cicutarium => ઝેરડાની આંખ
Definitions and Meaning of ernst ludwig kirchner in English
ernst ludwig kirchner (n)
German expressionist painter (1880-1938)
FAQs About the word ernst ludwig kirchner
અર્ન્સ્ટ લુડવિગ કિર્ચનર
German expressionist painter (1880-1938)
No synonyms found.
No antonyms found.
ernst lubitsch => અર્નેસ્ટ લ્યુબિશ, ernst heinrich weber => એર્નસ્ટ હેનરીક વેબર, ernst heinrich haeckel => ernst heinrich haeckel, ernst cassirer => અર્ન્સ્ટ કેસિરર, ernst boris chain => અર્નેસ્ટ બોરિસ ચેન,