Tamil Meaning of elizabeth peabody
எலிசபெத் பீபோடி
Other Tamil words related to எலிசபெத் பீபோடி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of elizabeth peabody
- elizabeth palmer peabody => எலிசபெத் பால்மர் பீபடி
- elizabeth merriwether gilmer => எலிசபெத் மெரிவெதர் கில்மர்
- elizabeth ii => எலிசபெத் ll
- elizabeth i => எலிசபெத் I
- elizabeth haldane => எலிசபெத் ஹால்டேன்
- elizabeth gaskell => எலிசபெத் காஸ்கல்
- elizabeth cleghorn stevenson gaskell => எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல்
- elizabeth cady stanton => எலிசபெத் கேடி ஸ்டான்டன்
- elizabeth barrett browning => எலிசபெத் பரெட் ப்ரவுனிங்
- elizabeth => எலிசபெத்
- elizabeth river => எலிசபெத் ஆறு
- elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன்
- elizabeth seton => எலிசபெத் செட்டன்
- elizabeth taylor => எலிசபெத் டெய்லர்
- elizabethan => எலிசபெத்தான்
- elizabethan age => எலிசாபேத்திய யுகம்
- elizabethan sonnet => எலிசபெத்தன் சானட்
- elk => எல்க்
- elk nut => எல்க் நட்
- elke => எல்கெ
Definitions and Meaning of elizabeth peabody in English
elizabeth peabody (n)
educator who founded the first kindergarten in the United States (1804-1894)
FAQs About the word elizabeth peabody
எலிசபெத் பீபோடி
educator who founded the first kindergarten in the United States (1804-1894)
No synonyms found.
No antonyms found.
elizabeth palmer peabody => எலிசபெத் பால்மர் பீபடி, elizabeth merriwether gilmer => எலிசபெத் மெரிவெதர் கில்மர், elizabeth ii => எலிசபெத் ll, elizabeth i => எலிசபெத் I, elizabeth haldane => எலிசபெத் ஹால்டேன்,