Tamil Meaning of elizabeth gaskell
எலிசபெத் காஸ்கல்
Other Tamil words related to எலிசபெத் காஸ்கல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of elizabeth gaskell
- elizabeth cleghorn stevenson gaskell => எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல்
- elizabeth cady stanton => எலிசபெத் கேடி ஸ்டான்டன்
- elizabeth barrett browning => எலிசபெத் பரெட் ப்ரவுனிங்
- elizabeth => எலிசபெத்
- elixophyllin => எலிக்சோபிலின்
- elixir of life => வாழ்வின் அமிர்தம்
- elixir => அமுதம்
- elixation => எலிக்சேசன்
- elixate => பிரித்தெடுக்க
- elix => எலிக்ச்
- elizabeth haldane => எலிசபெத் ஹால்டேன்
- elizabeth i => எலிசபெத் I
- elizabeth ii => எலிசபெத் ll
- elizabeth merriwether gilmer => எலிசபெத் மெரிவெதர் கில்மர்
- elizabeth palmer peabody => எலிசபெத் பால்மர் பீபடி
- elizabeth peabody => எலிசபெத் பீபோடி
- elizabeth river => எலிசபெத் ஆறு
- elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன்
- elizabeth seton => எலிசபெத் செட்டன்
- elizabeth taylor => எலிசபெத் டெய்லர்
Definitions and Meaning of elizabeth gaskell in English
elizabeth gaskell (n)
English writer who is remembered for her biography of Charlotte Bronte (1810-1865)
FAQs About the word elizabeth gaskell
எலிசபெத் காஸ்கல்
English writer who is remembered for her biography of Charlotte Bronte (1810-1865)
No synonyms found.
No antonyms found.
elizabeth cleghorn stevenson gaskell => எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல், elizabeth cady stanton => எலிசபெத் கேடி ஸ்டான்டன், elizabeth barrett browning => எலிசபெத் பரெட் ப்ரவுனிங், elizabeth => எலிசபெத், elixophyllin => எலிக்சோபிலின்,