Tamil Meaning of elizabeth cleghorn stevenson gaskell
எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல்
Other Tamil words related to எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of elizabeth cleghorn stevenson gaskell
- elizabeth gaskell => எலிசபெத் காஸ்கல்
- elizabeth haldane => எலிசபெத் ஹால்டேன்
- elizabeth i => எலிசபெத் I
- elizabeth ii => எலிசபெத் ll
- elizabeth merriwether gilmer => எலிசபெத் மெரிவெதர் கில்மர்
- elizabeth palmer peabody => எலிசபெத் பால்மர் பீபடி
- elizabeth peabody => எலிசபெத் பீபோடி
- elizabeth river => எலிசபெத் ஆறு
- elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன்
- elizabeth seton => எலிசபெத் செட்டன்
Definitions and Meaning of elizabeth cleghorn stevenson gaskell in English
elizabeth cleghorn stevenson gaskell (n)
English writer who is remembered for her biography of Charlotte Bronte (1810-1865)
FAQs About the word elizabeth cleghorn stevenson gaskell
எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல்
English writer who is remembered for her biography of Charlotte Bronte (1810-1865)
No synonyms found.
No antonyms found.
elizabeth cady stanton => எலிசபெத் கேடி ஸ்டான்டன், elizabeth barrett browning => எலிசபெத் பரெட் ப்ரவுனிங், elizabeth => எலிசபெத், elixophyllin => எலிக்சோபிலின், elixir of life => வாழ்வின் அமிர்தம்,