Tamil Meaning of elizabeth cady stanton
எலிசபெத் கேடி ஸ்டான்டன்
Other Tamil words related to எலிசபெத் கேடி ஸ்டான்டன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of elizabeth cady stanton
- elizabeth cleghorn stevenson gaskell => எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல்
- elizabeth gaskell => எலிசபெத் காஸ்கல்
- elizabeth haldane => எலிசபெத் ஹால்டேன்
- elizabeth i => எலிசபெத் I
- elizabeth ii => எலிசபெத் ll
- elizabeth merriwether gilmer => எலிசபெத் மெரிவெதர் கில்மர்
- elizabeth palmer peabody => எலிசபெத் பால்மர் பீபடி
- elizabeth peabody => எலிசபெத் பீபோடி
- elizabeth river => எலிசபெத் ஆறு
- elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன்
Definitions and Meaning of elizabeth cady stanton in English
elizabeth cady stanton (n)
United States suffragist and feminist; called for reform of the practices that perpetuated sexual inequality (1815-1902)
FAQs About the word elizabeth cady stanton
எலிசபெத் கேடி ஸ்டான்டன்
United States suffragist and feminist; called for reform of the practices that perpetuated sexual inequality (1815-1902)
No synonyms found.
No antonyms found.
elizabeth barrett browning => எலிசபெத் பரெட் ப்ரவுனிங், elizabeth => எலிசபெத், elixophyllin => எலிக்சோபிலின், elixir of life => வாழ்வின் அமிர்தம், elixir => அமுதம்,