Tamil Meaning of elizabeth ii
எலிசபெத் ll
Other Tamil words related to எலிசபெத் ll
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of elizabeth ii
- elizabeth i => எலிசபெத் I
- elizabeth haldane => எலிசபெத் ஹால்டேன்
- elizabeth gaskell => எலிசபெத் காஸ்கல்
- elizabeth cleghorn stevenson gaskell => எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல்
- elizabeth cady stanton => எலிசபெத் கேடி ஸ்டான்டன்
- elizabeth barrett browning => எலிசபெத் பரெட் ப்ரவுனிங்
- elizabeth => எலிசபெத்
- elixophyllin => எலிக்சோபிலின்
- elixir of life => வாழ்வின் அமிர்தம்
- elixir => அமுதம்
- elizabeth merriwether gilmer => எலிசபெத் மெரிவெதர் கில்மர்
- elizabeth palmer peabody => எலிசபெத் பால்மர் பீபடி
- elizabeth peabody => எலிசபெத் பீபோடி
- elizabeth river => எலிசபெத் ஆறு
- elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன்
- elizabeth seton => எலிசபெத் செட்டன்
- elizabeth taylor => எலிசபெத் டெய்லர்
- elizabethan => எலிசபெத்தான்
- elizabethan age => எலிசாபேத்திய யுகம்
- elizabethan sonnet => எலிசபெத்தன் சானட்
Definitions and Meaning of elizabeth ii in English
elizabeth ii (n)
daughter of George VI who became the Queen of England and Northern Ireland in 1952 on the death of her father (1926-)
FAQs About the word elizabeth ii
எலிசபெத் ll
daughter of George VI who became the Queen of England and Northern Ireland in 1952 on the death of her father (1926-)
No synonyms found.
No antonyms found.
elizabeth i => எலிசபெத் I, elizabeth haldane => எலிசபெத் ஹால்டேன், elizabeth gaskell => எலிசபெத் காஸ்கல், elizabeth cleghorn stevenson gaskell => எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல், elizabeth cady stanton => எலிசபெத் கேடி ஸ்டான்டன்,