Tamil Meaning of elizabethan sonnet
எலிசபெத்தன் சானட்
Other Tamil words related to எலிசபெத்தன் சானட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of elizabethan sonnet
- elizabethan age => எலிசாபேத்திய யுகம்
- elizabethan => எலிசபெத்தான்
- elizabeth taylor => எலிசபெத் டெய்லர்
- elizabeth seton => எலிசபெத் செட்டன்
- elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன்
- elizabeth river => எலிசபெத் ஆறு
- elizabeth peabody => எலிசபெத் பீபோடி
- elizabeth palmer peabody => எலிசபெத் பால்மர் பீபடி
- elizabeth merriwether gilmer => எலிசபெத் மெரிவெதர் கில்மர்
- elizabeth ii => எலிசபெத் ll
Definitions and Meaning of elizabethan sonnet in English
elizabethan sonnet (n)
a sonnet consisting three quatrains and a concluding couplet in iambic pentameter with the rhyme pattern abab cdcd efef gg
FAQs About the word elizabethan sonnet
எலிசபெத்தன் சானட்
a sonnet consisting three quatrains and a concluding couplet in iambic pentameter with the rhyme pattern abab cdcd efef gg
No synonyms found.
No antonyms found.
elizabethan age => எலிசாபேத்திய யுகம், elizabethan => எலிசபெத்தான், elizabeth taylor => எலிசபெத் டெய்லர், elizabeth seton => எலிசபெத் செட்டன், elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன்,