Tamil Meaning of elizabethan age
எலிசாபேத்திய யுகம்
Other Tamil words related to எலிசாபேத்திய யுகம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of elizabethan age
- elizabethan => எலிசபெத்தான்
- elizabeth taylor => எலிசபெத் டெய்லர்
- elizabeth seton => எலிசபெத் செட்டன்
- elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன்
- elizabeth river => எலிசபெத் ஆறு
- elizabeth peabody => எலிசபெத் பீபோடி
- elizabeth palmer peabody => எலிசபெத் பால்மர் பீபடி
- elizabeth merriwether gilmer => எலிசபெத் மெரிவெதர் கில்மர்
- elizabeth ii => எலிசபெத் ll
- elizabeth i => எலிசபெத் I
Definitions and Meaning of elizabethan age in English
elizabethan age (n)
a period in British history during the reign of Elizabeth I in the 16th century; an age marked by literary achievement and domestic prosperity
FAQs About the word elizabethan age
எலிசாபேத்திய யுகம்
a period in British history during the reign of Elizabeth I in the 16th century; an age marked by literary achievement and domestic prosperity
No synonyms found.
No antonyms found.
elizabethan => எலிசபெத்தான், elizabeth taylor => எலிசபெத் டெய்லர், elizabeth seton => எலிசபெத் செட்டன், elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன், elizabeth river => எலிசபெத் ஆறு,