Tamil Meaning of elizabeth i
எலிசபெத் I
Other Tamil words related to எலிசபெத் I
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of elizabeth i
- elizabeth haldane => எலிசபெத் ஹால்டேன்
- elizabeth gaskell => எலிசபெத் காஸ்கல்
- elizabeth cleghorn stevenson gaskell => எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல்
- elizabeth cady stanton => எலிசபெத் கேடி ஸ்டான்டன்
- elizabeth barrett browning => எலிசபெத் பரெட் ப்ரவுனிங்
- elizabeth => எலிசபெத்
- elixophyllin => எலிக்சோபிலின்
- elixir of life => வாழ்வின் அமிர்தம்
- elixir => அமுதம்
- elixation => எலிக்சேசன்
- elizabeth ii => எலிசபெத் ll
- elizabeth merriwether gilmer => எலிசபெத் மெரிவெதர் கில்மர்
- elizabeth palmer peabody => எலிசபெத் பால்மர் பீபடி
- elizabeth peabody => எலிசபெத் பீபோடி
- elizabeth river => எலிசபெத் ஆறு
- elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன்
- elizabeth seton => எலிசபெத் செட்டன்
- elizabeth taylor => எலிசபெத் டெய்லர்
- elizabethan => எலிசபெத்தான்
- elizabethan age => எலிசாபேத்திய யுகம்
Definitions and Meaning of elizabeth i in English
elizabeth i (n)
Queen of England from 1558 to 1603; daughter of Henry VIII and Anne Boleyn; she succeeded Mary I (who was a Catholic) and restored Protestantism to England; during her reign Mary Queen of Scots was executed and the Spanish Armada was defeated; her reign was marked by prosperity and literary genius (1533-1603)
FAQs About the word elizabeth i
எலிசபெத் I
Queen of England from 1558 to 1603; daughter of Henry VIII and Anne Boleyn; she succeeded Mary I (who was a Catholic) and restored Protestantism to England; dur
No synonyms found.
No antonyms found.
elizabeth haldane => எலிசபெத் ஹால்டேன், elizabeth gaskell => எலிசபெத் காஸ்கல், elizabeth cleghorn stevenson gaskell => எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல், elizabeth cady stanton => எலிசபெத் கேடி ஸ்டான்டன், elizabeth barrett browning => எலிசபெத் பரெட் ப்ரவுனிங்,