Tamil Meaning of elizabeth seton
எலிசபெத் செட்டன்
Other Tamil words related to எலிசபெத் செட்டன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of elizabeth seton
- elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன்
- elizabeth river => எலிசபெத் ஆறு
- elizabeth peabody => எலிசபெத் பீபோடி
- elizabeth palmer peabody => எலிசபெத் பால்மர் பீபடி
- elizabeth merriwether gilmer => எலிசபெத் மெரிவெதர் கில்மர்
- elizabeth ii => எலிசபெத் ll
- elizabeth i => எலிசபெத் I
- elizabeth haldane => எலிசபெத் ஹால்டேன்
- elizabeth gaskell => எலிசபெத் காஸ்கல்
- elizabeth cleghorn stevenson gaskell => எலிசபெத் கிளேகோர்ன் ஸ்டீவன்சன் காஸ்கெல்
Definitions and Meaning of elizabeth seton in English
elizabeth seton (n)
United States religious leader who was the first person born in the United States to be canonized (1774-1821)
FAQs About the word elizabeth seton
எலிசபெத் செட்டன்
United States religious leader who was the first person born in the United States to be canonized (1774-1821)
No synonyms found.
No antonyms found.
elizabeth sanderson haldane => எலிசபெத் சாண்டர்சன் ஹால்டேன், elizabeth river => எலிசபெத் ஆறு, elizabeth peabody => எலிசபெத் பீபோடி, elizabeth palmer peabody => எலிசபெத் பால்மர் பீபடி, elizabeth merriwether gilmer => எலிசபெத் மெரிவெதர் கில்மர்,