Tamil Meaning of william beaumont
வில்லியம் பியூமாண்ட்
Other Tamil words related to வில்லியம் பியூமாண்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william beaumont
- william averell harriman => வில்லியம் ஏவிரல் ஹாரிமன்
- william augustus => வில்லியம் ஆகஸ்டஸ்
- william ashley sunday => வில்லியம் ஆஷ்லி சண்டே
- william and mary => வில்லியம் மற்றும் மேரி
- william a. craigie => வில்லியம் ஏ. கிரெய்கி
- willfulness => திட்டமிட்டே
- willfully => வேண்டுமென்றே
- willful neglect => வேண்டுமென்றே اهمال
- willful => தன்னிச்சையான
- willet => வில்லெட்
- william benjamin hogan => வில்லியம் பெஞ்சமின் ஹோகன்
- william blake => வில்லியம் பிளேக்
- william bligh => வில்லியம் பிளி
- william bradford => வில்லியம் பிராட்போர்ட்
- william bradford shockley => வில்லியம் பிராட்ஃபோர்ட் ஷாக்லி
- william burroughs => வில்லியம் பரோவ்ஸ்
- william butler yeats => வில்லியம் பட்லர் இயேட்ஸ்
- william butterfield => வில்லியம் பட்டர்ஃபீல்ட்
- william byrd => வில்லியம் பைர்ட்
- william carlos williams => வில்லியம் கார்லோஸ் வில்லிம்ஸ்
Definitions and Meaning of william beaumont in English
william beaumont (n)
United States surgeon remembered for his studies of digestion (1785-1853)
FAQs About the word william beaumont
வில்லியம் பியூமாண்ட்
United States surgeon remembered for his studies of digestion (1785-1853)
No synonyms found.
No antonyms found.
william averell harriman => வில்லியம் ஏவிரல் ஹாரிமன், william augustus => வில்லியம் ஆகஸ்டஸ், william ashley sunday => வில்லியம் ஆஷ்லி சண்டே, william and mary => வில்லியம் மற்றும் மேரி, william a. craigie => வில்லியம் ஏ. கிரெய்கி ,