Tamil Meaning of william augustus
வில்லியம் ஆகஸ்டஸ்
Other Tamil words related to வில்லியம் ஆகஸ்டஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william augustus
- william ashley sunday => வில்லியம் ஆஷ்லி சண்டே
- william and mary => வில்லியம் மற்றும் மேரி
- william a. craigie => வில்லியம் ஏ. கிரெய்கி
- willfulness => திட்டமிட்டே
- willfully => வேண்டுமென்றே
- willful neglect => வேண்டுமென்றே اهمال
- willful => தன்னிச்சையான
- willet => வில்லெட்
- willer => விருப்பம்
- willemite => வில்லமைட்
- william averell harriman => வில்லியம் ஏவிரல் ஹாரிமன்
- william beaumont => வில்லியம் பியூமாண்ட்
- william benjamin hogan => வில்லியம் பெஞ்சமின் ஹோகன்
- william blake => வில்லியம் பிளேக்
- william bligh => வில்லியம் பிளி
- william bradford => வில்லியம் பிராட்போர்ட்
- william bradford shockley => வில்லியம் பிராட்ஃபோர்ட் ஷாக்லி
- william burroughs => வில்லியம் பரோவ்ஸ்
- william butler yeats => வில்லியம் பட்லர் இயேட்ஸ்
- william butterfield => வில்லியம் பட்டர்ஃபீல்ட்
Definitions and Meaning of william augustus in English
william augustus (n)
English general; son of George II; fought unsuccessfully in the battle of Fontenoy (1721-1765)
FAQs About the word william augustus
வில்லியம் ஆகஸ்டஸ்
English general; son of George II; fought unsuccessfully in the battle of Fontenoy (1721-1765)
No synonyms found.
No antonyms found.
william ashley sunday => வில்லியம் ஆஷ்லி சண்டே, william and mary => வில்லியம் மற்றும் மேரி, william a. craigie => வில்லியம் ஏ. கிரெய்கி , willfulness => திட்டமிட்டே, willfully => வேண்டுமென்றே,