Tamil Meaning of william butterfield
வில்லியம் பட்டர்ஃபீல்ட்
Other Tamil words related to வில்லியம் பட்டர்ஃபீல்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william butterfield
- william butler yeats => வில்லியம் பட்லர் இயேட்ஸ்
- william burroughs => வில்லியம் பரோவ்ஸ்
- william bradford shockley => வில்லியம் பிராட்ஃபோர்ட் ஷாக்லி
- william bradford => வில்லியம் பிராட்போர்ட்
- william bligh => வில்லியம் பிளி
- william blake => வில்லியம் பிளேக்
- william benjamin hogan => வில்லியம் பெஞ்சமின் ஹோகன்
- william beaumont => வில்லியம் பியூமாண்ட்
- william averell harriman => வில்லியம் ஏவிரல் ஹாரிமன்
- william augustus => வில்லியம் ஆகஸ்டஸ்
- william byrd => வில்லியம் பைர்ட்
- william carlos williams => வில்லியம் கார்லோஸ் வில்லிம்ஸ்
- william caxton => வில்லியம் காக்ஸ்டன்
- william chambers => வில்லியம் சேம்பர்ஸ்
- william christopher handy => வில்லியம் கிறிஸ்டோபர் ஹேண்டி
- william claire menninger => வில்லியம் க்ளேர் மென்னிஞ்சர்
- william clark => வில்லியம் கிளார்க்
- william clark gable => வில்லியம் கிளார்க் கேபிள்
- william claude dukenfield => வில்லியம் கிளாடு டூகன்ஃபீல்ட்
- william congreve => வில்லியம் காங்க்ரீவ்
Definitions and Meaning of william butterfield in English
william butterfield (n)
English architect who designed many churches (1814-1900)
FAQs About the word william butterfield
வில்லியம் பட்டர்ஃபீல்ட்
English architect who designed many churches (1814-1900)
No synonyms found.
No antonyms found.
william butler yeats => வில்லியம் பட்லர் இயேட்ஸ், william burroughs => வில்லியம் பரோவ்ஸ், william bradford shockley => வில்லியம் பிராட்ஃபோர்ட் ஷாக்லி, william bradford => வில்லியம் பிராட்போர்ட், william bligh => வில்லியம் பிளி,