Tamil Meaning of william congreve
வில்லியம் காங்க்ரீவ்
Other Tamil words related to வில்லியம் காங்க்ரீவ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william congreve
- william claude dukenfield => வில்லியம் கிளாடு டூகன்ஃபீல்ட்
- william clark gable => வில்லியம் கிளார்க் கேபிள்
- william clark => வில்லியம் கிளார்க்
- william claire menninger => வில்லியம் க்ளேர் மென்னிஞ்சர்
- william christopher handy => வில்லியம் கிறிஸ்டோபர் ஹேண்டி
- william chambers => வில்லியம் சேம்பர்ஸ்
- william caxton => வில்லியம் காக்ஸ்டன்
- william carlos williams => வில்லியம் கார்லோஸ் வில்லிம்ஸ்
- william byrd => வில்லியம் பைர்ட்
- william butterfield => வில்லியம் பட்டர்ஃபீல்ட்
- william cowper => வில்லியம் கவூபர்
- william crawford gorgas => வில்லியம் க்ராஃபோர்ட் கார்காஸ்
- william crookes => வில்லியம் க்ரூக்ஸ்
- william curtis => வில்லியம் கர்டிஸ்
- william cuthbert faulkner => வில்லியம் கத்பர்ட் ஃபாக்னர்
- william dawes => வில்லியம் டாவ்ஸ்
- william dean howells => வில்லியம் டீன் ஹவால்ஸ்
- william dudley haywood => வில்லியம் டட்லி ஹேவுட்
- william edward burghardt du bois => வில்லியம் எட்வர்ட் பர்கார்டு டு போயிஸ்
- william ewart gladstone => வில்லியம் ஈவர்ட் கிளாட்ஸ்டோன்
Definitions and Meaning of william congreve in English
william congreve (n)
English playwright remembered for his comedies (1670-1729)
FAQs About the word william congreve
வில்லியம் காங்க்ரீவ்
English playwright remembered for his comedies (1670-1729)
No synonyms found.
No antonyms found.
william claude dukenfield => வில்லியம் கிளாடு டூகன்ஃபீல்ட், william clark gable => வில்லியம் கிளார்க் கேபிள், william clark => வில்லியம் கிளார்க், william claire menninger => வில்லியம் க்ளேர் மென்னிஞ்சர், william christopher handy => வில்லியம் கிறிஸ்டோபர் ஹேண்டி,