Tamil Meaning of william cuthbert faulkner
வில்லியம் கத்பர்ட் ஃபாக்னர்
Other Tamil words related to வில்லியம் கத்பர்ட் ஃபாக்னர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william cuthbert faulkner
- william curtis => வில்லியம் கர்டிஸ்
- william crookes => வில்லியம் க்ரூக்ஸ்
- william crawford gorgas => வில்லியம் க்ராஃபோர்ட் கார்காஸ்
- william cowper => வில்லியம் கவூபர்
- william congreve => வில்லியம் காங்க்ரீவ்
- william claude dukenfield => வில்லியம் கிளாடு டூகன்ஃபீல்ட்
- william clark gable => வில்லியம் கிளார்க் கேபிள்
- william clark => வில்லியம் கிளார்க்
- william claire menninger => வில்லியம் க்ளேர் மென்னிஞ்சர்
- william christopher handy => வில்லியம் கிறிஸ்டோபர் ஹேண்டி
- william dawes => வில்லியம் டாவ்ஸ்
- william dean howells => வில்லியம் டீன் ஹவால்ஸ்
- william dudley haywood => வில்லியம் டட்லி ஹேவுட்
- william edward burghardt du bois => வில்லியம் எட்வர்ட் பர்கார்டு டு போயிஸ்
- william ewart gladstone => வில்லியம் ஈவர்ட் கிளாட்ஸ்டோன்
- william f. cody => வில்லியம் எஃப். கோடி
- william falkner => வில்லியம் ஃபாக்னர்
- william faulkner => வில்லியம் ஃபாக்னர்
- william felton russell => வில்லியம் ஃபெல்ட்டன் ரஸ்ஸல்
- william franklin graham => வில்லியம் பிராங்க்ளின் கிரஹாம்
Definitions and Meaning of william cuthbert faulkner in English
william cuthbert faulkner (n)
United States novelist (originally Falkner) who wrote about people in the southern United States (1897-1962)
FAQs About the word william cuthbert faulkner
வில்லியம் கத்பர்ட் ஃபாக்னர்
United States novelist (originally Falkner) who wrote about people in the southern United States (1897-1962)
No synonyms found.
No antonyms found.
william curtis => வில்லியம் கர்டிஸ், william crookes => வில்லியம் க்ரூக்ஸ், william crawford gorgas => வில்லியம் க்ராஃபோர்ட் கார்காஸ், william cowper => வில்லியம் கவூபர், william congreve => வில்லியம் காங்க்ரீவ்,