Tamil Meaning of william burroughs
வில்லியம் பரோவ்ஸ்
Other Tamil words related to வில்லியம் பரோவ்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william burroughs
- william bradford shockley => வில்லியம் பிராட்ஃபோர்ட் ஷாக்லி
- william bradford => வில்லியம் பிராட்போர்ட்
- william bligh => வில்லியம் பிளி
- william blake => வில்லியம் பிளேக்
- william benjamin hogan => வில்லியம் பெஞ்சமின் ஹோகன்
- william beaumont => வில்லியம் பியூமாண்ட்
- william averell harriman => வில்லியம் ஏவிரல் ஹாரிமன்
- william augustus => வில்லியம் ஆகஸ்டஸ்
- william ashley sunday => வில்லியம் ஆஷ்லி சண்டே
- william and mary => வில்லியம் மற்றும் மேரி
- william butler yeats => வில்லியம் பட்லர் இயேட்ஸ்
- william butterfield => வில்லியம் பட்டர்ஃபீல்ட்
- william byrd => வில்லியம் பைர்ட்
- william carlos williams => வில்லியம் கார்லோஸ் வில்லிம்ஸ்
- william caxton => வில்லியம் காக்ஸ்டன்
- william chambers => வில்லியம் சேம்பர்ஸ்
- william christopher handy => வில்லியம் கிறிஸ்டோபர் ஹேண்டி
- william claire menninger => வில்லியம் க்ளேர் மென்னிஞ்சர்
- william clark => வில்லியம் கிளார்க்
- william clark gable => வில்லியம் கிளார்க் கேபிள்
Definitions and Meaning of william burroughs in English
william burroughs (n)
United States writer noted for his works portraying the life of drug addicts (1914-1997)
FAQs About the word william burroughs
வில்லியம் பரோவ்ஸ்
United States writer noted for his works portraying the life of drug addicts (1914-1997)
No synonyms found.
No antonyms found.
william bradford shockley => வில்லியம் பிராட்ஃபோர்ட் ஷாக்லி, william bradford => வில்லியம் பிராட்போர்ட், william bligh => வில்லியம் பிளி, william blake => வில்லியம் பிளேக், william benjamin hogan => வில்லியம் பெஞ்சமின் ஹோகன்,