Tamil Meaning of william and mary
வில்லியம் மற்றும் மேரி
Other Tamil words related to வில்லியம் மற்றும் மேரி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william and mary
- william a. craigie => வில்லியம் ஏ. கிரெய்கி
- willfulness => திட்டமிட்டே
- willfully => வேண்டுமென்றே
- willful neglect => வேண்டுமென்றே اهمال
- willful => தன்னிச்சையான
- willet => வில்லெட்
- willer => விருப்பம்
- willemite => வில்லமைட்
- willem einthoven => வில்லெம் அயின்ஹோவென்
- willem de sitter => வில்லம் டி சைட்டர்
- william ashley sunday => வில்லியம் ஆஷ்லி சண்டே
- william augustus => வில்லியம் ஆகஸ்டஸ்
- william averell harriman => வில்லியம் ஏவிரல் ஹாரிமன்
- william beaumont => வில்லியம் பியூமாண்ட்
- william benjamin hogan => வில்லியம் பெஞ்சமின் ஹோகன்
- william blake => வில்லியம் பிளேக்
- william bligh => வில்லியம் பிளி
- william bradford => வில்லியம் பிராட்போர்ட்
- william bradford shockley => வில்லியம் பிராட்ஃபோர்ட் ஷாக்லி
- william burroughs => வில்லியம் பரோவ்ஸ்
Definitions and Meaning of william and mary in English
william and mary (n)
joint monarchs of England; William III and Mary II
FAQs About the word william and mary
வில்லியம் மற்றும் மேரி
joint monarchs of England; William III and Mary II
No synonyms found.
No antonyms found.
william a. craigie => வில்லியம் ஏ. கிரெய்கி , willfulness => திட்டமிட்டே, willfully => வேண்டுமென்றே, willful neglect => வேண்டுமென்றே اهمال, willful => தன்னிச்சையான,