Tamil Meaning of willful neglect
வேண்டுமென்றே اهمال
Other Tamil words related to வேண்டுமென்றே اهمال
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of willful neglect
- willful => தன்னிச்சையான
- willet => வில்லெட்
- willer => விருப்பம்
- willemite => வில்லமைட்
- willem einthoven => வில்லெம் அயின்ஹோவென்
- willem de sitter => வில்லம் டி சைட்டர்
- willem de kooning => வில்லெம் டி கூனிங்
- willed => விரும்பிய
- willebrand => வில்லேபிரான்ட்
- willard huntington wright => வில்லார்ட் ஹண்டிங்டன் ரைட்
- willfully => வேண்டுமென்றே
- willfulness => திட்டமிட்டே
- william a. craigie => வில்லியம் ஏ. கிரெய்கி
- william and mary => வில்லியம் மற்றும் மேரி
- william ashley sunday => வில்லியம் ஆஷ்லி சண்டே
- william augustus => வில்லியம் ஆகஸ்டஸ்
- william averell harriman => வில்லியம் ஏவிரல் ஹாரிமன்
- william beaumont => வில்லியம் பியூமாண்ட்
- william benjamin hogan => வில்லியம் பெஞ்சமின் ஹோகன்
- william blake => வில்லியம் பிளேக்
Definitions and Meaning of willful neglect in English
willful neglect (n)
a tendency to be negligent and uncaring
FAQs About the word willful neglect
வேண்டுமென்றே اهمال
a tendency to be negligent and uncaring
No synonyms found.
No antonyms found.
willful => தன்னிச்சையான, willet => வில்லெட், willer => விருப்பம், willemite => வில்லமைட், willem einthoven => வில்லெம் அயின்ஹோவென்,