Tamil Meaning of willet
வில்லெட்
Other Tamil words related to வில்லெட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of willet
- willer => விருப்பம்
- willemite => வில்லமைட்
- willem einthoven => வில்லெம் அயின்ஹோவென்
- willem de sitter => வில்லம் டி சைட்டர்
- willem de kooning => வில்லெம் டி கூனிங்
- willed => விரும்பிய
- willebrand => வில்லேபிரான்ட்
- willard huntington wright => வில்லார்ட் ஹண்டிங்டன் ரைட்
- willard frank libby => வில்லார்ட் பிராங்க் லிப்பி
- willard => வில்லார்ட்
- willful => தன்னிச்சையான
- willful neglect => வேண்டுமென்றே اهمال
- willfully => வேண்டுமென்றே
- willfulness => திட்டமிட்டே
- william a. craigie => வில்லியம் ஏ. கிரெய்கி
- william and mary => வில்லியம் மற்றும் மேரி
- william ashley sunday => வில்லியம் ஆஷ்லி சண்டே
- william augustus => வில்லியம் ஆகஸ்டஸ்
- william averell harriman => வில்லியம் ஏவிரல் ஹாரிமன்
- william beaumont => வில்லியம் பியூமாண்ட்
Definitions and Meaning of willet in English
willet (n)
large North American shorebird of eastern and Gulf Coasts
willet (n.)
A large North American snipe (Symphemia semipalmata); -- called also pill-willet, will-willet, semipalmated tattler, or snipe, duck snipe, and stone curlew.
FAQs About the word willet
வில்லெட்
large North American shorebird of eastern and Gulf CoastsA large North American snipe (Symphemia semipalmata); -- called also pill-willet, will-willet, semipalm
No synonyms found.
No antonyms found.
willer => விருப்பம், willemite => வில்லமைட், willem einthoven => வில்லெம் அயின்ஹோவென், willem de sitter => வில்லம் டி சைட்டர், willem de kooning => வில்லெம் டி கூனிங்,