Tamil Meaning of william bligh
வில்லியம் பிளி
Other Tamil words related to வில்லியம் பிளி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william bligh
- william blake => வில்லியம் பிளேக்
- william benjamin hogan => வில்லியம் பெஞ்சமின் ஹோகன்
- william beaumont => வில்லியம் பியூமாண்ட்
- william averell harriman => வில்லியம் ஏவிரல் ஹாரிமன்
- william augustus => வில்லியம் ஆகஸ்டஸ்
- william ashley sunday => வில்லியம் ஆஷ்லி சண்டே
- william and mary => வில்லியம் மற்றும் மேரி
- william a. craigie => வில்லியம் ஏ. கிரெய்கி
- willfulness => திட்டமிட்டே
- willfully => வேண்டுமென்றே
- william bradford => வில்லியம் பிராட்போர்ட்
- william bradford shockley => வில்லியம் பிராட்ஃபோர்ட் ஷாக்லி
- william burroughs => வில்லியம் பரோவ்ஸ்
- william butler yeats => வில்லியம் பட்லர் இயேட்ஸ்
- william butterfield => வில்லியம் பட்டர்ஃபீல்ட்
- william byrd => வில்லியம் பைர்ட்
- william carlos williams => வில்லியம் கார்லோஸ் வில்லிம்ஸ்
- william caxton => வில்லியம் காக்ஸ்டன்
- william chambers => வில்லியம் சேம்பர்ஸ்
- william christopher handy => வில்லியம் கிறிஸ்டோபர் ஹேண்டி
Definitions and Meaning of william bligh in English
william bligh (n)
British admiral; was captain of the H.M.S. Bounty in 1789 when part of the crew mutinied and set him afloat in an open boat; a few weeks later he arrived safely in Timor 4,000 miles away (1754-1817)
FAQs About the word william bligh
வில்லியம் பிளி
British admiral; was captain of the H.M.S. Bounty in 1789 when part of the crew mutinied and set him afloat in an open boat; a few weeks later he arrived safely
No synonyms found.
No antonyms found.
william blake => வில்லியம் பிளேக், william benjamin hogan => வில்லியம் பெஞ்சமின் ஹோகன், william beaumont => வில்லியம் பியூமாண்ட், william averell harriman => வில்லியம் ஏவிரல் ஹாரிமன், william augustus => வில்லியம் ஆகஸ்டஸ்,