Tamil Meaning of sodium pyrophosphate
சோடியம் பைரோபாஸ்பேட்
Other Tamil words related to சோடியம் பைரோபாஸ்பேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sodium pyrophosphate
- sodium phosphate => சோடியம் பாஸ்பேட்
- sodium orthophosphate => சோடியம் ஆர்த்தோபாஸ்பேட்
- sodium nitrite => சோடியம் நைட்ரைட்
- sodium nitrate => சோடியம் நைட்ரேட்
- sodium lauryl sulphate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்
- sodium lauryl sulfate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்
- sodium iodide => சோடியம் அயோடைடு
- sodium hypochlorite => சோடியம் ஹைப்போகுளோரைட்
- sodium hydroxide => சோடியம் ஹைட்ராக்சைடு
- sodium hydrogen carbonate => சோடியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட்
- sodium salicylate => சோடியம் சாலிசிலேட்
- sodium silicate => சொடியம் சிலிக்கேட்
- sodium sulfate => சோடியம் சல்பேட்
- sodium sulphate => சோடியம் சல்பேட்
- sodium thiopental => சோடியம் தியோபென்டோல்
- sodium thiosulfate => சோடியம் தயோசல்பேட்
- sodium thiosulphate => சோடியம் தயோசல்பேட்
- sodium tripolyphosphate => சோடியம் டிரைபாலிபாஸ்பேட்
- sodium-vapor lamp => சோடியம்-ஆவி விளக்கு
- sodium-vapour lamp => சோடியம் நீராவி விளக்கு
Definitions and Meaning of sodium pyrophosphate in English
sodium pyrophosphate (n)
a sodium salt of pyrophosphoric acid used as a builder in soaps and detergents
FAQs About the word sodium pyrophosphate
சோடியம் பைரோபாஸ்பேட்
a sodium salt of pyrophosphoric acid used as a builder in soaps and detergents
No synonyms found.
No antonyms found.
sodium phosphate => சோடியம் பாஸ்பேட், sodium orthophosphate => சோடியம் ஆர்த்தோபாஸ்பேட், sodium nitrite => சோடியம் நைட்ரைட், sodium nitrate => சோடியம் நைட்ரேட், sodium lauryl sulphate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்,