Tamil Meaning of sodium thiopental
சோடியம் தியோபென்டோல்
Other Tamil words related to சோடியம் தியோபென்டோல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sodium thiopental
- sodium sulphate => சோடியம் சல்பேட்
- sodium sulfate => சோடியம் சல்பேட்
- sodium silicate => சொடியம் சிலிக்கேட்
- sodium salicylate => சோடியம் சாலிசிலேட்
- sodium pyrophosphate => சோடியம் பைரோபாஸ்பேட்
- sodium phosphate => சோடியம் பாஸ்பேட்
- sodium orthophosphate => சோடியம் ஆர்த்தோபாஸ்பேட்
- sodium nitrite => சோடியம் நைட்ரைட்
- sodium nitrate => சோடியம் நைட்ரேட்
- sodium lauryl sulphate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்
- sodium thiosulfate => சோடியம் தயோசல்பேட்
- sodium thiosulphate => சோடியம் தயோசல்பேட்
- sodium tripolyphosphate => சோடியம் டிரைபாலிபாஸ்பேட்
- sodium-vapor lamp => சோடியம்-ஆவி விளக்கு
- sodium-vapour lamp => சோடியம் நீராவி விளக்கு
- sodoku => சோடோகு
- sodomise => சோடமைஸ் செய்
- sodomist => சோடோமிஸ்ட்
- sodomite => சோடோமைட்
- sod's law => சோட்ஸ் சட்டம்
Definitions and Meaning of sodium thiopental in English
sodium thiopental (n)
a long-acting barbiturate used as a sedative
FAQs About the word sodium thiopental
சோடியம் தியோபென்டோல்
a long-acting barbiturate used as a sedative
No synonyms found.
No antonyms found.
sodium sulphate => சோடியம் சல்பேட், sodium sulfate => சோடியம் சல்பேட், sodium silicate => சொடியம் சிலிக்கேட், sodium salicylate => சோடியம் சாலிசிலேட், sodium pyrophosphate => சோடியம் பைரோபாஸ்பேட்,