Tamil Meaning of sodium silicate
சொடியம் சிலிக்கேட்
Other Tamil words related to சொடியம் சிலிக்கேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sodium silicate
- sodium salicylate => சோடியம் சாலிசிலேட்
- sodium pyrophosphate => சோடியம் பைரோபாஸ்பேட்
- sodium phosphate => சோடியம் பாஸ்பேட்
- sodium orthophosphate => சோடியம் ஆர்த்தோபாஸ்பேட்
- sodium nitrite => சோடியம் நைட்ரைட்
- sodium nitrate => சோடியம் நைட்ரேட்
- sodium lauryl sulphate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்
- sodium lauryl sulfate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்
- sodium iodide => சோடியம் அயோடைடு
- sodium hypochlorite => சோடியம் ஹைப்போகுளோரைட்
- sodium sulfate => சோடியம் சல்பேட்
- sodium sulphate => சோடியம் சல்பேட்
- sodium thiopental => சோடியம் தியோபென்டோல்
- sodium thiosulfate => சோடியம் தயோசல்பேட்
- sodium thiosulphate => சோடியம் தயோசல்பேட்
- sodium tripolyphosphate => சோடியம் டிரைபாலிபாஸ்பேட்
- sodium-vapor lamp => சோடியம்-ஆவி விளக்கு
- sodium-vapour lamp => சோடியம் நீராவி விளக்கு
- sodoku => சோடோகு
- sodomise => சோடமைஸ் செய்
Definitions and Meaning of sodium silicate in English
sodium silicate (n)
a viscous glass consisting of sodium silicate in solution; used as a cement or as a protective coating and to preserve eggs
FAQs About the word sodium silicate
சொடியம் சிலிக்கேட்
a viscous glass consisting of sodium silicate in solution; used as a cement or as a protective coating and to preserve eggs
No synonyms found.
No antonyms found.
sodium salicylate => சோடியம் சாலிசிலேட், sodium pyrophosphate => சோடியம் பைரோபாஸ்பேட், sodium phosphate => சோடியம் பாஸ்பேட், sodium orthophosphate => சோடியம் ஆர்த்தோபாஸ்பேட், sodium nitrite => சோடியம் நைட்ரைட்,