Tamil Meaning of sodium iodide
சோடியம் அயோடைடு
Other Tamil words related to சோடியம் அயோடைடு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sodium iodide
- sodium hypochlorite => சோடியம் ஹைப்போகுளோரைட்
- sodium hydroxide => சோடியம் ஹைட்ராக்சைடு
- sodium hydrogen carbonate => சோடியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட்
- sodium hydride => சோடியம் ஹைட்ரைடு
- sodium fluoride => சோடியம் புளோரைடு
- sodium ethylmercurithiosalicylate => சோடியம் எத்தில்மெர்குரிதியோசாலிசிலேட்
- sodium dichromate => சோடியம் டைகுரோமேட்
- sodium chloride => சோடியம் குளோரைடு
- sodium chlorate => சோடியம் குளோரேட்
- sodium carboxymethyl cellulose => சோடியம் கார்பாக்ஸிமெத்தில் செல்லுலோஸ்
- sodium lauryl sulfate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்
- sodium lauryl sulphate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்
- sodium nitrate => சோடியம் நைட்ரேட்
- sodium nitrite => சோடியம் நைட்ரைட்
- sodium orthophosphate => சோடியம் ஆர்த்தோபாஸ்பேட்
- sodium phosphate => சோடியம் பாஸ்பேட்
- sodium pyrophosphate => சோடியம் பைரோபாஸ்பேட்
- sodium salicylate => சோடியம் சாலிசிலேட்
- sodium silicate => சொடியம் சிலிக்கேட்
- sodium sulfate => சோடியம் சல்பேட்
Definitions and Meaning of sodium iodide in English
sodium iodide (n)
a crystalline salt used like potassium iodide
FAQs About the word sodium iodide
சோடியம் அயோடைடு
a crystalline salt used like potassium iodide
No synonyms found.
No antonyms found.
sodium hypochlorite => சோடியம் ஹைப்போகுளோரைட், sodium hydroxide => சோடியம் ஹைட்ராக்சைடு, sodium hydrogen carbonate => சோடியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட், sodium hydride => சோடியம் ஹைட்ரைடு, sodium fluoride => சோடியம் புளோரைடு,