Tamil Meaning of sodium nitrite
சோடியம் நைட்ரைட்
Other Tamil words related to சோடியம் நைட்ரைட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sodium nitrite
- sodium nitrate => சோடியம் நைட்ரேட்
- sodium lauryl sulphate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்
- sodium lauryl sulfate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்
- sodium iodide => சோடியம் அயோடைடு
- sodium hypochlorite => சோடியம் ஹைப்போகுளோரைட்
- sodium hydroxide => சோடியம் ஹைட்ராக்சைடு
- sodium hydrogen carbonate => சோடியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட்
- sodium hydride => சோடியம் ஹைட்ரைடு
- sodium fluoride => சோடியம் புளோரைடு
- sodium ethylmercurithiosalicylate => சோடியம் எத்தில்மெர்குரிதியோசாலிசிலேட்
- sodium orthophosphate => சோடியம் ஆர்த்தோபாஸ்பேட்
- sodium phosphate => சோடியம் பாஸ்பேட்
- sodium pyrophosphate => சோடியம் பைரோபாஸ்பேட்
- sodium salicylate => சோடியம் சாலிசிலேட்
- sodium silicate => சொடியம் சிலிக்கேட்
- sodium sulfate => சோடியம் சல்பேட்
- sodium sulphate => சோடியம் சல்பேட்
- sodium thiopental => சோடியம் தியோபென்டோல்
- sodium thiosulfate => சோடியம் தயோசல்பேட்
- sodium thiosulphate => சோடியம் தயோசல்பேட்
Definitions and Meaning of sodium nitrite in English
sodium nitrite (n)
nitrite used to preserve and color food especially in meat and fish products; implicated in the formation of suspected carcinogens
FAQs About the word sodium nitrite
சோடியம் நைட்ரைட்
nitrite used to preserve and color food especially in meat and fish products; implicated in the formation of suspected carcinogens
No synonyms found.
No antonyms found.
sodium nitrate => சோடியம் நைட்ரேட், sodium lauryl sulphate => சோடியம் லாரில் சல்பேட், sodium lauryl sulfate => சோடியம் லாரில் சல்பேட், sodium iodide => சோடியம் அயோடைடு, sodium hypochlorite => சோடியம் ஹைப்போகுளோரைட்,