Tamil Meaning of sodium thiosulphate
சோடியம் தயோசல்பேட்
Other Tamil words related to சோடியம் தயோசல்பேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sodium thiosulphate
- sodium thiosulfate => சோடியம் தயோசல்பேட்
- sodium thiopental => சோடியம் தியோபென்டோல்
- sodium sulphate => சோடியம் சல்பேட்
- sodium sulfate => சோடியம் சல்பேட்
- sodium silicate => சொடியம் சிலிக்கேட்
- sodium salicylate => சோடியம் சாலிசிலேட்
- sodium pyrophosphate => சோடியம் பைரோபாஸ்பேட்
- sodium phosphate => சோடியம் பாஸ்பேட்
- sodium orthophosphate => சோடியம் ஆர்த்தோபாஸ்பேட்
- sodium nitrite => சோடியம் நைட்ரைட்
Definitions and Meaning of sodium thiosulphate in English
sodium thiosulphate (n)
a compound used as a fixing agent in photographic developing
FAQs About the word sodium thiosulphate
சோடியம் தயோசல்பேட்
a compound used as a fixing agent in photographic developing
No synonyms found.
No antonyms found.
sodium thiosulfate => சோடியம் தயோசல்பேட், sodium thiopental => சோடியம் தியோபென்டோல், sodium sulphate => சோடியம் சல்பேட், sodium sulfate => சோடியம் சல்பேட், sodium silicate => சொடியம் சிலிக்கேட்,