Tamil Meaning of sodium hydrogen carbonate
சோடியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட்
Other Tamil words related to சோடியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sodium hydrogen carbonate
- sodium hydride => சோடியம் ஹைட்ரைடு
- sodium fluoride => சோடியம் புளோரைடு
- sodium ethylmercurithiosalicylate => சோடியம் எத்தில்மெர்குரிதியோசாலிசிலேட்
- sodium dichromate => சோடியம் டைகுரோமேட்
- sodium chloride => சோடியம் குளோரைடு
- sodium chlorate => சோடியம் குளோரேட்
- sodium carboxymethyl cellulose => சோடியம் கார்பாக்ஸிமெத்தில் செல்லுலோஸ்
- sodium carbonate => சோடியம் கார்பனேட்
- sodium bichromate => சோடியம் பை குரோமேட்
- sodium bicarbonate => சோடியம் பைக்கார்பனேட்
- sodium hydroxide => சோடியம் ஹைட்ராக்சைடு
- sodium hypochlorite => சோடியம் ஹைப்போகுளோரைட்
- sodium iodide => சோடியம் அயோடைடு
- sodium lauryl sulfate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்
- sodium lauryl sulphate => சோடியம் லாரில் சல்பேட்
- sodium nitrate => சோடியம் நைட்ரேட்
- sodium nitrite => சோடியம் நைட்ரைட்
- sodium orthophosphate => சோடியம் ஆர்த்தோபாஸ்பேட்
- sodium phosphate => சோடியம் பாஸ்பேட்
- sodium pyrophosphate => சோடியம் பைரோபாஸ்பேட்
Definitions and Meaning of sodium hydrogen carbonate in English
sodium hydrogen carbonate (n)
a white soluble compound (NaHCO3) used in effervescent drinks and in baking powders and as an antacid
FAQs About the word sodium hydrogen carbonate
சோடியம் ஹைட்ரஜன் கார்பனேட்
a white soluble compound (NaHCO3) used in effervescent drinks and in baking powders and as an antacid
No synonyms found.
No antonyms found.
sodium hydride => சோடியம் ஹைட்ரைடு, sodium fluoride => சோடியம் புளோரைடு, sodium ethylmercurithiosalicylate => சோடியம் எத்தில்மெர்குரிதியோசாலிசிலேட், sodium dichromate => சோடியம் டைகுரோமேட், sodium chloride => சோடியம் குளோரைடு,