Tamil Meaning of port wine
போர்ட் வைன்
Other Tamil words related to போர்ட் வைன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of port wine
- port watcher => போர்ட் வாட்சர்
- port vila => போர்ட் விலா
- port sudan => போர்ட் சூடான்
- port orford cedar => போர்ட் ஆர்ஃபோர்டு சீடர்
- port of spain => போர்ட் ஆப் ஸ்பெயின்
- port of entry => நுழைவு துறைமுகம்
- port of call => துறைமுகத் துறை
- port moresby => போர்ட் மோர்ஸ்பீ
- port louis => போர்ட் லூயிஸ்
- port jackson pine => போர்ட் ஜாக்சன் பைன்
- porta => கதவு
- porta hepatis => போர்ட்டா ஹெபாட்ஸ்
- portability => போர்டாபிலிட்டி
- portable => போர்ட்டபிள்
- portable circular saw => கையில் எடுத்துச் செல்லக்கூடிய வட்ட வடிவ வெட்டுக்கருவி
- portable computer => லேப்டாப்
- portable saw => போர்ட்பேபிள் சா
- portacaval shunt => போர்ட்டாக்காவல் ஷண்ட்
- port-access coronary bypass surgery => துறைமுக அணுகல் கரோனரி பைபாஸ் சிகிச்சை
- portage => போர்ட்ஜ்
Definitions and Meaning of port wine in English
port wine (n)
sweet dark-red dessert wine originally from Portugal
FAQs About the word port wine
போர்ட் வைன்
sweet dark-red dessert wine originally from Portugal
No synonyms found.
No antonyms found.
port watcher => போர்ட் வாட்சர், port vila => போர்ட் விலா, port sudan => போர்ட் சூடான், port orford cedar => போர்ட் ஆர்ஃபோர்டு சீடர், port of spain => போர்ட் ஆப் ஸ்பெயின்,