Tamil Meaning of port moresby
போர்ட் மோர்ஸ்பீ
Other Tamil words related to போர்ட் மோர்ஸ்பீ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of port moresby
- port of call => துறைமுகத் துறை
- port of entry => நுழைவு துறைமுகம்
- port of spain => போர்ட் ஆப் ஸ்பெயின்
- port orford cedar => போர்ட் ஆர்ஃபோர்டு சீடர்
- port sudan => போர்ட் சூடான்
- port vila => போர்ட் விலா
- port watcher => போர்ட் வாட்சர்
- port wine => போர்ட் வைன்
- porta => கதவு
- porta hepatis => போர்ட்டா ஹெபாட்ஸ்
Definitions and Meaning of port moresby in English
port moresby (n)
the administrative capital and largest city of Papua New Guinea
FAQs About the word port moresby
போர்ட் மோர்ஸ்பீ
the administrative capital and largest city of Papua New Guinea
No synonyms found.
No antonyms found.
port louis => போர்ட் லூயிஸ், port jackson pine => போர்ட் ஜாக்சன் பைன், port jackson heath => போர்ட் ஜாக்சன் ஹீத், port jackson fig => போர்ட் ஜாக்சன் அத்திப்பழம், port arthur => போர்ட் ஆர்தர்,