Tamil Meaning of porta
கதவு
Other Tamil words related to கதவு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of porta
- port wine => போர்ட் வைன்
- port watcher => போர்ட் வாட்சர்
- port vila => போர்ட் விலா
- port sudan => போர்ட் சூடான்
- port orford cedar => போர்ட் ஆர்ஃபோர்டு சீடர்
- port of spain => போர்ட் ஆப் ஸ்பெயின்
- port of entry => நுழைவு துறைமுகம்
- port of call => துறைமுகத் துறை
- port moresby => போர்ட் மோர்ஸ்பீ
- port louis => போர்ட் லூயிஸ்
- porta hepatis => போர்ட்டா ஹெபாட்ஸ்
- portability => போர்டாபிலிட்டி
- portable => போர்ட்டபிள்
- portable circular saw => கையில் எடுத்துச் செல்லக்கூடிய வட்ட வடிவ வெட்டுக்கருவி
- portable computer => லேப்டாப்
- portable saw => போர்ட்பேபிள் சா
- portacaval shunt => போர்ட்டாக்காவல் ஷண்ட்
- port-access coronary bypass surgery => துறைமுக அணுகல் கரோனரி பைபாஸ் சிகிச்சை
- portage => போர்ட்ஜ்
- portal => போர்ட்டல்
Definitions and Meaning of porta in English
porta (n)
an aperture or hole that opens into a bodily cavity
FAQs About the word porta
கதவு
an aperture or hole that opens into a bodily cavity
No synonyms found.
No antonyms found.
port wine => போர்ட் வைன், port watcher => போர்ட் வாட்சர், port vila => போர்ட் விலா, port sudan => போர்ட் சூடான், port orford cedar => போர்ட் ஆர்ஃபோர்டு சீடர்,