Tamil Meaning of port sudan
போர்ட் சூடான்
Other Tamil words related to போர்ட் சூடான்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of port sudan
- port orford cedar => போர்ட் ஆர்ஃபோர்டு சீடர்
- port of spain => போர்ட் ஆப் ஸ்பெயின்
- port of entry => நுழைவு துறைமுகம்
- port of call => துறைமுகத் துறை
- port moresby => போர்ட் மோர்ஸ்பீ
- port louis => போர்ட் லூயிஸ்
- port jackson pine => போர்ட் ஜாக்சன் பைன்
- port jackson heath => போர்ட் ஜாக்சன் ஹீத்
- port jackson fig => போர்ட் ஜாக்சன் அத்திப்பழம்
- port arthur => போர்ட் ஆர்தர்
- port vila => போர்ட் விலா
- port watcher => போர்ட் வாட்சர்
- port wine => போர்ட் வைன்
- porta => கதவு
- porta hepatis => போர்ட்டா ஹெபாட்ஸ்
- portability => போர்டாபிலிட்டி
- portable => போர்ட்டபிள்
- portable circular saw => கையில் எடுத்துச் செல்லக்கூடிய வட்ட வடிவ வெட்டுக்கருவி
- portable computer => லேப்டாப்
- portable saw => போர்ட்பேபிள் சா
Definitions and Meaning of port sudan in English
port sudan (n)
port city in Sudan on the Red Sea
FAQs About the word port sudan
போர்ட் சூடான்
port city in Sudan on the Red Sea
No synonyms found.
No antonyms found.
port orford cedar => போர்ட் ஆர்ஃபோர்டு சீடர், port of spain => போர்ட் ஆப் ஸ்பெயின், port of entry => நுழைவு துறைமுகம், port of call => துறைமுகத் துறை, port moresby => போர்ட் மோர்ஸ்பீ,