Tamil Meaning of port jackson fig
போர்ட் ஜாக்சன் அத்திப்பழம்
Other Tamil words related to போர்ட் ஜாக்சன் அத்திப்பழம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of port jackson fig
- port jackson heath => போர்ட் ஜாக்சன் ஹீத்
- port jackson pine => போர்ட் ஜாக்சன் பைன்
- port louis => போர்ட் லூயிஸ்
- port moresby => போர்ட் மோர்ஸ்பீ
- port of call => துறைமுகத் துறை
- port of entry => நுழைவு துறைமுகம்
- port of spain => போர்ட் ஆப் ஸ்பெயின்
- port orford cedar => போர்ட் ஆர்ஃபோர்டு சீடர்
- port sudan => போர்ட் சூடான்
- port vila => போர்ட் விலா
Definitions and Meaning of port jackson fig in English
port jackson fig (n)
Australian tree resembling the banyan often planted for ornament; introduced into South Africa for brushwood
FAQs About the word port jackson fig
போர்ட் ஜாக்சன் அத்திப்பழம்
Australian tree resembling the banyan often planted for ornament; introduced into South Africa for brushwood
No synonyms found.
No antonyms found.
port arthur => போர்ட் ஆர்தர், port => போர்ட், porringer => ஜூச்சி, porridge => கஞ்சி, porpoise oil => போர்பாயிஸ் எண்ணெய்,