Tamil Meaning of port jackson pine
போர்ட் ஜாக்சன் பைன்
Other Tamil words related to போர்ட் ஜாக்சன் பைன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of port jackson pine
- port jackson heath => போர்ட் ஜாக்சன் ஹீத்
- port jackson fig => போர்ட் ஜாக்சன் அத்திப்பழம்
- port arthur => போர்ட் ஆர்தர்
- port => போர்ட்
- porringer => ஜூச்சி
- porridge => கஞ்சி
- porpoise oil => போர்பாயிஸ் எண்ணெய்
- porpoise => பார்ப்பாய்ஸ்
- porphyry => பர்பரி கல்
- porphyrula martinica => போர்ஃபைரூலா மார்ட்டினிகா
- port louis => போர்ட் லூயிஸ்
- port moresby => போர்ட் மோர்ஸ்பீ
- port of call => துறைமுகத் துறை
- port of entry => நுழைவு துறைமுகம்
- port of spain => போர்ட் ஆப் ஸ்பெயின்
- port orford cedar => போர்ட் ஆர்ஃபோர்டு சீடர்
- port sudan => போர்ட் சூடான்
- port vila => போர்ட் விலா
- port watcher => போர்ட் வாட்சர்
- port wine => போர்ட் வைன்
Definitions and Meaning of port jackson pine in English
port jackson pine (n)
Australian cypress pine having globular cones
FAQs About the word port jackson pine
போர்ட் ஜாக்சன் பைன்
Australian cypress pine having globular cones
No synonyms found.
No antonyms found.
port jackson heath => போர்ட் ஜாக்சன் ஹீத், port jackson fig => போர்ட் ஜாக்சன் அத்திப்பழம், port arthur => போர்ட் ஆர்தர், port => போர்ட், porringer => ஜூச்சி,