Tamil Meaning of port louis
போர்ட் லூயிஸ்
Other Tamil words related to போர்ட் லூயிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of port louis
- port moresby => போர்ட் மோர்ஸ்பீ
- port of call => துறைமுகத் துறை
- port of entry => நுழைவு துறைமுகம்
- port of spain => போர்ட் ஆப் ஸ்பெயின்
- port orford cedar => போர்ட் ஆர்ஃபோர்டு சீடர்
- port sudan => போர்ட் சூடான்
- port vila => போர்ட் விலா
- port watcher => போர்ட் வாட்சர்
- port wine => போர்ட் வைன்
- porta => கதவு
Definitions and Meaning of port louis in English
port louis (n)
capital and chief port of Mauritius; located on the northwestern coast of the island
FAQs About the word port louis
போர்ட் லூயிஸ்
capital and chief port of Mauritius; located on the northwestern coast of the island
No synonyms found.
No antonyms found.
port jackson pine => போர்ட் ஜாக்சன் பைன், port jackson heath => போர்ட் ஜாக்சன் ஹீத், port jackson fig => போர்ட் ஜாக்சன் அத்திப்பழம், port arthur => போர்ட் ஆர்தர், port => போர்ட்,