Tamil Meaning of porta hepatis
போர்ட்டா ஹெபாட்ஸ்
Other Tamil words related to போர்ட்டா ஹெபாட்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of porta hepatis
- porta => கதவு
- port wine => போர்ட் வைன்
- port watcher => போர்ட் வாட்சர்
- port vila => போர்ட் விலா
- port sudan => போர்ட் சூடான்
- port orford cedar => போர்ட் ஆர்ஃபோர்டு சீடர்
- port of spain => போர்ட் ஆப் ஸ்பெயின்
- port of entry => நுழைவு துறைமுகம்
- port of call => துறைமுகத் துறை
- port moresby => போர்ட் மோர்ஸ்பீ
- portability => போர்டாபிலிட்டி
- portable => போர்ட்டபிள்
- portable circular saw => கையில் எடுத்துச் செல்லக்கூடிய வட்ட வடிவ வெட்டுக்கருவி
- portable computer => லேப்டாப்
- portable saw => போர்ட்பேபிள் சா
- portacaval shunt => போர்ட்டாக்காவல் ஷண்ட்
- port-access coronary bypass surgery => துறைமுக அணுகல் கரோனரி பைபாஸ் சிகிச்சை
- portage => போர்ட்ஜ்
- portal => போர்ட்டல்
- portal hypertension => போர்டல் அதீத இரத்த அழுத்தம்
Definitions and Meaning of porta hepatis in English
porta hepatis (n)
opening for major blood vessels to enter and leave the liver
FAQs About the word porta hepatis
போர்ட்டா ஹெபாட்ஸ்
opening for major blood vessels to enter and leave the liver
No synonyms found.
No antonyms found.
porta => கதவு, port wine => போர்ட் வைன், port watcher => போர்ட் வாட்சர், port vila => போர்ட் விலா, port sudan => போர்ட் சூடான்,