Tamil Meaning of nikolai ivanovich lobachevsky
நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி
Other Tamil words related to நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of nikolai ivanovich lobachevsky
- nikolai ivanovich bukharin => நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின்
- nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolai andreyevich rimski-korsakov => நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ்
- nikolaas tinbergen => நிகோலஸ் டின்பெர்கன்
- nikola tesla => நிக்கோலா டெஸ்லா
- nikita sergeyevich khrushchev => நிக்கிட்டா செர்ஜிவிச் க்ருஷ்செவ்
- nikita khrushchev => நிக்கிடா குருசேவ்
- nike => நைகே
- nijmegen => நிஜ்மெகன்
- nijinsky => நிஜின்ஸ்கி
Definitions and Meaning of nikolai ivanovich lobachevsky in English
nikolai ivanovich lobachevsky (n)
Russian mathematician who independently discovered non-Euclidean geometry (1792-1856)
FAQs About the word nikolai ivanovich lobachevsky
நிக்கோலாய் இவனோவிச் லோபசெவ்ஸ்கி
Russian mathematician who independently discovered non-Euclidean geometry (1792-1856)
No synonyms found.
No antonyms found.
nikolai ivanovich bukharin => நிக்கோலாய் இவனோவிச் புகாரின், nikolai andreyevich rimsky-korsakov => நிகோலாய் ஆண்ட்ரேயேவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ், nikolai andreyevich rimski-korsakov => நிக்கோலாய் ஆன்ட்ரேயெவிச் ரிம்ஸ்கி-கோர்சகோவ், nikolaas tinbergen => நிகோலஸ் டின்பெர்கன், nikola tesla => நிக்கோலா டெஸ்லா,